Toezicht verscherpt en de wet- en regelgeving neemt toe, met op Europees niveau veel aandacht voor financieel economische criminaliteit. Bedrijven moeten zich meer en meer verantwoorden en daarbij ook hun transparantie en integriteit aantonen. Dat maakt compliance meer dan ooit een agendapunt in de boardrooms. Als compliance officer ben jij verantwoordelijk voor de bescherming van de reputatie en de integriteit van een bedrijf. Je bent continu bezig met het interpreteren van wet- en regelgeving en het signaleren van mogelijke compliance-issues. Bij incidenten treed je op als consultant en geef je invulling aan de oplossingsrichting.

Lees onze artikelen

Experts sinds 2012

Kayak detacheert sinds 2012 mensen en bedrijven, met een onderscheidende visie op persoonlijke ontwikkeling.

 • image

  Persoonlijke ontwikkeling

  Ons unieke Live your potential programma ondersteunt jou in je persoonlijke en professionele groei. Bekijk meer over het programma.
 • image

  De perfecte match

  Samen bekijken we wat voor type bedrijf er bij jouw wensen en ambities past. Zelf hoef je niet te zoeken, want wij vinden altijd wel die geschikte plek voor jou.
 • image

  Voor de lange termijn

  Ontwikkeling heeft tijd nodig en daarom investeren wij niet in korte opdrachten voor je. Onze intentie is om jou voor langere duur op een fijne werkplek te plaatsen.

Wij werken al samen met

Partner
Partner
Partner
Partner

Wil je meer weten? Neem contact op met Willem

Willem Heutink

Corporate Recruiter

Willem Heutink
pattern