Live your potential

Wij geloven in persoonlijke groei en balans als de sleutel tot succes. Haal het beste uit jezelf met Live your potential, ons persoonlijke ontwikkelingsprogramma voor iedereen die met ons werkt.

Kayak ballKayak ballKayak ballKayak ball
Sellings point ball

Zo werkt het programma

 • Kayak ball

  Bereik je persoonlijke doelen

  Tijdens je start ontmoet je jouw persoonlijke begeleider, je Field Manager. Samen bespreken jullie jouw uitdagingen en toekomstambities.

 • Kayak ball

  Haal het beste in jezelf naar boven

  Als jij plezier hebt en goed in je vel zit, bereik je samen meer. Wij helpen jou om je te ontwikkelen in vier dimensies.

 • Kayak ball

  Jouw Field Manager helpt je op weg

  Met ons Live your potential menu kies jij zelf hoe je wilt groeien. Jouw Field Manager ondersteunt je in je ontwikkeling.

 • Kayak ball

  Jaarlijkse dag vol inspiratie

  Onze Live your potential Experience is een dag vol masterclasses, talks en trainingen om samen inspiratie op te doen en te ontdekken wat jou aanspreekt.

Ontwikkel jezelf via vier dimensies

Wij geloven dat de sleutel tot succes zit in persoonlijke ontwikkeling en balans in vier dimensies: lichaam, emoties, gedachten en inspiratie. Want als jij je gezond en geïnspireerd voelt, haal je het beste in elkaar naar boven. Live your potential helpt jou daarin verder.

Dimension imageDimension imageDimension imageDimension image

1. Body

Een lichaam dat goed onderhouden en krachtig is kan veel aan. Het levert energie voor jouw dagelijkse bezigheden en daarom is Body de eerste dimensie binnen Live your potential.

2. Emotions

Hoe ga je om met eigen emoties? En die van anderen? Herkennen en erkennen van emoties biedt een verrijking in het leven en staat ook bekend als emotionele intelligentie.

3. Mind

Mind is onze derde dimensie en omvat onze gedachten en denkprocessen. Bewustzijn van het eigen denken en handelen, en bewustzijn van hoe anderen denken en handelen.

4. Inspiration

Wij geloven dat werken vanuit intrinsieke drijfveren het meeste plezier geeft. Geïnspireerd en met energie. Hier draait de laatste dimensie Inspiration om.

Coaching op maat door een team van specialisten

In het Live your potential-programma werken we met professionele coaches, die jou helpen om je doelen te bereiken. Als succesvolle atleten, denkers en ondernemers, begeleiden zij jou vanuit hun unieke achtergronden en expertises.

Live your potential Experience

Elk jaar organiseren we de Live your potential Experience – een dag vol workshops, talks en trainingen voor professionele en persoonlijke groei. Hier doe je inspiratie op en leer je nieuwe skills, samen met andere Kayakers.

Video thumbnail image

We vertellen je graag meer over hoe we bij Kayak werken en hoe we jou of jouw organisatie verder kunnen helpen.

© 2024 Kayak