pattern

Wij detacheren duurzaam

Bij Kayak geloven we in persoonlijke groei en balans als de sleutel tot succes. Wij helpen mensen en organisaties om het beste uit zichzelf te halen. Want als jij je gezond, gefocust en geïnspireerd voelt, maak je een positieve impact op mensen en de wereld om je heen.

Samenwerken sinds 2012

Sinds 2012 verbinden wij mensen en bedrijven. Persoonlijke aandacht en duurzame samenwerking centraal in alles wat we doen. Inmiddels bestaat ons groeiende team uit meer dan 25 interne teamleden en 150 gedreven experts in finance, healthcare en data.

De waarden die ons verbinden

Icon image
Image of sphere

Wij zijn persoonlijk

Wij investeren in duurzame relaties met aandacht voor de mens achter het werk, zodat iedereen zich thuisvoelt bij Kayak.

Icon image
Image of sphere

Wij zijn toegewijd

Wij willen het beste halen uit onszelf en elkaar. Daarom zoeken we altijd naar manieren om elkaar te helpen groeien.

Icon image
Image of sphere

Wij zijn experts

Wij specialiseren ons in vijf vakgebieden, waarin we continu blijven ontwikkelen. Zo lopen Kayakers altijd voorop in kennis.

"Wij geloven dat het geheim van succes niet zit in harder werken, maar in aandacht voor persoonlijke groei."

author

Ruben Verkuijl

Oprichter van Kayak

Kayak image

Investeren in jezelf

De beste investering die jij kan doen, is in jezelf. Wij geloven in persoonlijke groei en balans als de sleutel tot succes. Want als je gezond, gefocust en geïnspireerd bent, haal je het beste in elkaar naar boven en bereik je samen meer. Dat bedoelen wij met ‘Live your potential’. Wij helpen jou daarbij.

Kayak image

Samen voor duurzaamheid

Bij Kayak streven we naar duurzaamheid in onze werkwijze en de wereld om ons heen. Sinds 2020 hebben we al meer dan duizend bomen laten planten en meerdere bijenkolonies in de Weerlanerpolder geadopteerd. Daarnaast helpen we als team ieder jaar met het schoonmaken van het Zandvoortse strand. Zo blijven we samen onze positieve impact vergroten.

Kayak image

Trots partner van Leaders in Finance

Kayak is partner van de Leaders in Finance podcast. Elke maand dragen wij bij aan inspirerende gesprekken met leiders in de financiële dienstverlening. Zo blijven we samen leren en vooruit kijken naar de toekomst van de sector. Ontdek meer dan honderd afleveringen in je favoriete podcast-app.

Kom jij het Kayak team versterken?

Ons hechte team bestaat uit gedreven Kayakers met ieder hun eigen passies, achtergronden en expertises. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons verder willen helpen groeien met hun unieke talenten. Lijkt het jou wat?

We vertellen je graag meer over hoe we bij Kayak werken en hoe we jou of jouw organisatie verder kunnen helpen.

© 2024 Kayak