Chantal van de kragt

Live your potential coach

image
Visie

Authentiek jezelf zijn. Volledig in je kracht staan. Hoe doe je dat? En wat is dat eigenlijk? Ik geloof dat er in iedereen de kracht en wil is om iets moois van het leven te maken. Ieder mens is puur, uniek en vol potentie. Door kleine en grote gebeurtenissen in ons leven, zetten we delen van onszelf vast, waardoor we ons kleiner maken en gedragen dan wie we werkelijk zijn. Herken je dit? Je loopt vast, of jezelf voorbij. Je ervaart niet (meer) de regie over je eigen leven. Je mist het vertrouwen om jezelf naar buiten te brengen en neer te zetten. Je bent op zoek naar zingeving.

Middels zelfinzicht, kennis en begrip, komen je oorspronkelijk kwaliteiten, talenten en competenties weer beschikbaar. Zoals vitaliteit, zelfvertrouwen en levensvreugde. Je kunt dan keuzes maken die bij jou passen. Leven in meer vrijheid, liefde en verbinding. Met jezelf, je omgeving en jouw dromen.
Wie zichzelf is, is gelukkig en succesvol.

Werkwijze

In de coaching kijken we samen naar wat je graag anders zou willen en formuleren samen een doel. Hierin begeleid ik je, stap voor stap. We kiezen een aanpak die past bij jou. Ik werk met wat in het hier en nu belangrijk is.

Tools die ik gebruik zijn o.a. mindfulness, lichaamswerk, wandelcoaching, kennis vanuit de (sociale en positieve) Psychologie en de kracht van rituelen. Verder werk ik graag vanuit ‘willen’ in plaats van ‘moeten’. Mijn ervaring, achtergrond, opleiding en expertise liggen op het gebied van: verbinding, persoonlijk leiderschap, interactie en communicatie.

Achtergrond

Na mijn studie Psychologie ben ik een jaar op wereldreis geweest (2008). Sindsdien werk ik als trainer en coach. In vast dienstverband heb ik gewerkt bij Alfabeeld organisatie ontwikkeling en  trainersbureach Van Harte en Lingsma. Sinds een aantal jaar werk ik als zelfstandige. Met een groep gelijkgestemden hebben we stichting FC de Krachtpatsers opgericht, die persoonlijke ontwikkeling naar middelbare scholen brengt. Daarnaast werk ik als masseur en lachyogabegeleider.

Vrijheid en verbinding zijn belangrijk voor mij. Alles wat ik doe, brengt mij steeds weer daarheen. Anders gaat mijn lijf sputteren. Mijn pad gaat over liefde, vertrouwen en authentiek leven. Mijn waarheid uiten. Mensen ont-moeten, samen ontdekken. Vragen die mijn helpen bij keuzes maken: Brengt het mij vreugde? Vind ik het belangrijk? Hoe voelt het in mijn lichaam, ontspannen, levendig? Ook ik heb in mijn opgroeien naar volwassene hardnekkige patronen ontwikkeld die nodig waren, maar nu niet meer dienen. Inzichten middels persoonlijke ontwikkeling, training, coaching en therapie, brengen mij kennis en bewustzijn. Hierdoor kan ik vrijere keuzes maken en in lijn met mijn essentie en mijn waarden leven. Dit is ook wat ik doorgeef. Je bent welkom met al je vragen.

Meer informatie vind je op mijn website: https://www.chantalvandekragt.nl/. Ik ondersteun je graag middels massage en/of coaching of wandel coaching.

Onze andere coaches

Gepersonaliseerde coaching is een onderdeel van het Live your potential programma. De coaches helpen je aan de hand van waar jij behoefte aan hebt.