Anneke Huiznga

Live your potential coach

thumbnail of Anneke vertelt over haar manier van coaching geven

Anneke vertelt over haar manier van coaching geven

(Veer)kracht

Als coach geloof ik in de (veer)kracht van mensen. Wanneer je duidelijk je waarden voor ogen hebt, doet in je leven wat je leuk vindt en waar je heel goed in bent (je zet je talenten in) dan kom je in een soort ‘flow’. Deze ‘flow’ heeft een positieve uitwerking op jezelf én op je omgeving. Tijdens de coaching gaan we daarnaar op zoek. Het zit namelijk al in je! Het begint met bewustwording. Door vragen te stellen, je respectvol te confronteren en (speelse) oefeningen in te zetten komen we er samen achter. Ik daag je uit om je eigen pad te volgen, om zelf verantwoordelijkheid te nemen en te gaan staan voor wie je bent. “There is no reason not to follow your heart” —  Steve Jobs.

Mijn werkwijze

Ik inspireer mensen hun hart te volgen in het leven, de liefde & in hun loopbaan. Speels met veel oefeningen, resultaatgericht, betrouwbaar, hoge kwaliteit, open-minded en een combinatie van hart & hoofd.

Mijn specialisaties

Loopbaancoaching, business coaching, e-coaching en life coaching – bijvoorbeeld met vragen over omgaan met veranderingen, leiderschap, angst, zelfvertrouwen, assertiviteit, (liefdes)relaties, kwaliteit van leven, persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling.  Ik coach in het Engels en in het Nederlands. Daarnaast coach ik ook online.

Achtergrond

Ik ben een mens gedreven professional die professionals coacht en traint. Mijn eerdere ervaringen als consultant, recruiter, talent manager en trainer & coach in het internationale bedrijfsleven, waaronder 10 jaar bij HEINEKEN, dragen bij aan de natuurlijke wijze waarop ik aansluit bij diverse mensen en culturen. Om me verder te ontwikkelen als coach heb ik de volgende opleidingen gedaan: Co-active Coaching Fundamentals (2014), Coach Intensive (NONONS, diploma 2016) en de Coach Expert (NONONS, diploma 2017).

Daarnaast ben ik geaccrediteerd bij de NOBCO, doe ik aan intervisie en supervisie, ga ik zelf naar een coach en volg ik regelmatig trainingen om verder te groeien als coach en als mens. Ik woon en werk met heel veel plezier aan de Amstel in Amsterdam.

Ready to go? Meer informatie vind je op vancoaching.com of op mijn LinkedIn profiel.

Onze andere coaches

Gepersonaliseerde coaching is een onderdeel van het Live your potential programma. De coaches helpen je aan de hand van waar jij behoefte aan hebt.