Continuous development in your field

Bij Kayak Care heb ik ontdekt hoe boeiend de wereld van planning kan zijn. Het gaat verder dan simpelweg een rooster in elkaar zetten; het is een vakgebied dat voortdurende ontwikkeling en aandacht vereist. Wij werken daarom samen met externe opleidingspartners om ervoor te zorgen dat onze planners zichzelf kunnen blijven ontwikkelen op het gebied van planning en capaciteitsmanagement. Wanneer je begint aan een opdracht via Kayak Care, verkennen we samen welk pad het beste bij jou past.

Deze opleidingsmogelijkheden betekenen niet alleen dat je bij ons als planner altijd voorop blijft lopen in jouw vakgebied, maar ook dat de zorginstellingen kunnen rekenen op goed opgeleide professionals. Na een eventuele overname van onze collega’s hoeven zij zich dus nergens zorgen over te maken.

Persoonlijke ontwikkeling mag naast vakgerichte kennis ook niet worden vergeten. Wat mij heel erg aansprak toen ik begon met werken bij Kayak Care, was het Live your potential programma. Al onze planners kunnen aan dit programma meedoen op de manier die zij graag willen. Het is namelijk geen one-size-fits-all benadering; het programma past zich aan aan jouw behoeften en drijfveren. Het programma bestaat uit een Kick-Off, persoonlijke coaching door een Live your potential Coach, keuze uit trainingen en opleidingen van het Live your potential menu en een jaarlijkse Experience.

Door coaching en zowel vakgerichte als persoonlijke ontwikkeling vanuit Kayak Care krijgen planners de mogelijkheid om hun carrière vorm te geven op manieren die bij hen past. Het is nooit te laat is om te leren, te groeien en jezelf optimaal te ontwikkelen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze manier van werken een waardevolle bijdrage kan leveren aan het verminderen van de uitval en uitstroom van zorgmedewerkers.

Kayak image

Ik ben Charlotte en ik help je graag verder!

Wil jij meer weten over Kayak Care en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Dan help ik je graag verder!

Meer verhalen

We are happy to tell you more about how we work at Kayak and how we can help you or your organisation.

© 2024 Kayak