Maak kennis met coach Sally

Kayak image

Hoi, ik ben coach Sally!

Interesse in een coachingsessie of wil je meer informatie over het Live your potential-programma van Kayak? De collega's bij Kayak vertellen je er graag meer over.

Over Sally Clarke
Sally woont in Amsterdam, stadsdeel Westerpark. Ze heeft een diverse academische achtergrond en heeft opleidingen gevolgd in Rechten, Japans, Yoga-docentschap en Coaching. Hoewel ze opgroeide in een wijngebied ten noorden van Adelaide, Zuid-Australië, heeft Sally nu haar thuis gevonden in de bruisende stad Amsterdam.

Sally heeft verschillende passies en hobby's, zoals yoga, hardlopen, lezen en wandelen, maar haar absolute favoriet is surfen. Als kind droomde ze ervan journalist te worden vanwege haar liefde voor avontuur en schrijven. Door de jaren heen heeft zij geleerd om haar intuïtie te volgen, wat haar heeft geleid naar prachtige plaatsen.

Samenzijn met vrienden, het bijwonen van concerten, kunst, het strand, de natuur, schrijven en actief bezig zijn, is wat Sally blij maakt in het leven. Haar levensmotto is: "Het leven is geen repetitie: neem de kans." Voor haar betekent succes tevreden en aanwezig zijn in het huidige moment.

Sally's perfecte dag begint vroeg, met surfen tijdens zonsopgang. Ze geniet van een uitgebreid ontbijt en werkt aan haar nieuwe boek. Daarna maakt ze een lange wandeling op het strand. 's Middags begeleidt ze een sessie over burn-outpreventie en sluit ze de dag af met yoga en meditatie op een terras. 's Avonds geniet ze van een heerlijk diner met een groep vrienden en voert ze leuke gesprekken. Ten slotte danst ze op blote voeten tot in de kleine uurtjes.

We vroegen Sally naar haar coachingsstijl

 1. Waarom doe je wat je doet (gericht op werk)? 

  "Door mijn eigen ervaring met burn-out heb ik twee passies: mensen helpen om van burn-out te herstellen, en bedrijven helpen om burn-out te voorkomen."

 2. Wat vind je belangrijk in je werk?

  "Een veilige en fijne ruimte creëren zodat je zelf kan zijn en optimaal kan leren, ontdekken en groeien."

 3. Beschrijf je coachstijl in 3 woorden en kun je dit toelichten? 

  "Warm: De Australische zon leeft nog in mij. Ik creëer graag een warme, verwelkomende sfeer om het coaching proces te bevorderen.

  Eerlijk: Soms uitdagend, maar altijd essentieel tijdens het herstel van een burn-out: open kunnen zijn over wat er gebeurt is, zodat we kunnen leren en ontwikkelen.

  Groei-gericht: Burn-out is een heftige ervaring. Maar biedt ook mooie kansen voor persoonlijke groei en meer authenticiteit. Dat is zowel mijn ervaring als mijn doel."

 4. Wanneer is een coachingstraject geslaagd voor jou? 

  "Wanneer je de visie en energie hebt om – in plaats van naar beneden – naar de horizon te kijken."

We vertellen je graag meer over hoe we bij Kayak werken en hoe we jou of jouw organisatie verder kunnen helpen.

© 2024 Kayak