Maak kennis met coach Marian Rose

Kayak image

Hoi, ik ben coach Marian Rose!

Interesse in een coachingsessie of wil je meer informatie over het Live your potential-programma van Kayak? De collega's bij Kayak vertellen je er graag meer over.

Over Marian Rose Fölser
Marian Rose wordt echt gelukkig van de zee en het strand. Vooral alleen wandelen zorg ervoor dat ze weer helemaal oplaadt. Na 16 jaar een eigen yoga studio te hebben gehad, volgt ze nu voornamelijk  HITT- en kickbokstraining. Marian Rose was vroeger echt een paardenmeisje en heeft lange tijd met paarden gewerkt, maar dat is nu naar de achtergrond verdwenen.

De belangrijkste les die Marian Rose heeft geleerd is ‘loslaten’. Haar motto is “Het is nog nooit zo donker geweest of het wordt wel weer licht.” Dit heeft ze geleerd van haar moeder en oma. Het herinnert haar eraan dat je er op kan vertrouwen dat het leven weer beter wordt, wanneer het even zwaar is.

Er is heel veel wat Marian Rose blij maakt. Van een kopje  koffie tot aan verbindende gesprekken met vrienden, een prachtig wolkendek bij zonsondergang en haar kinderen. Maar ook: mooie muziek, lekker eten, sporten, duiken, snorkelen en een festival of feestje met vrolijke mensen. Daarnaast wordt Marian Rose blij als ze iets nieuws heeft gedaan of haar angst overwonnen heeft, bijvoorbeeld een mooie nieuwe klus binnenhalen.

Succes is volgens Marian Rose equivalent aan geluk ervaren. Voor haar zit dat niet in materie, status of doelen behalen. Het zit in het hier en nu en kunnen beleven en omgaan met het hier en nu.

Als Marian Rose haar perfecte dag zou omschrijven, dan begint ze de ochtend rustig, zonder tijdsdruk, onder het genot van een sapje en een cappuccino. Ze brengt de dag door op een mediterrane plek met een groene, rustige omgeving en een strand in de buurt. De dag is gevuld met mooie gesprekken en verbindingen. Het liefst met een uitdaging, bv. een boeiend vraagstuk of iemand op weg helpen. De dag is gevuld met liefde, blijdschap en beweging in of op de zee. Tot slot mag een heerlijke lunch of diner niet ontbreken.

We vroegen Marian Rose naar haar coachingsstijl:

 1. Waarom doe je wat je doet (gericht op werk)?

  Ik wilde vroeger altijd al iedereen gelukkig maken en helpen. Daarnaast heb ik veel meegemaakt en dat heeft mij veel geleerd. Mijn levenspad en jeugd motiveert mij enorm om andere mensen te begeleiden

 2. Wat vind je belangrijk in je werk?

  Ik vind het belangrijk om een setting neer te zetten waarin iemand ‘durft’ te komen met een vraag. Ik probeer dat te creëren door zelf zo authentiek en transparant en ‘menselijk’ mogelijk te zijn.”

 3. Beschrijf je coachstijl in 3 woorden en kun je dit toelichten?"

  Hart. Mijn kracht is mijn rust en de verbondenheid vanuit het hart, met een tikkeltje pit, en soms verassing. Ik deins niet achteruit om datgene te spiegelen wat ik ervaar.”

  Inzicht. Ik zal altijd op zoek gaan naar diepgang. Dat stuk in de mens waar licht op mag komen. Ik zeg niet wat je ‘anders’ moet doen, maar inspireer en begeleid. We duiken samen de diepte in, om met nieuwe inzichten naar boven te komen.”

  Groei. Elk mens heeft potentie tot groei en een innerlijke wijsheid, deze potentie en wijsheid spreek ik aan, zodat jij je eigen pad bewandelt op jouw manier. Start vanuit respect voor waar jij vandaan komt en hoe jij jouw leven leidt.

 4. Wat is het beste carrière advies wat je ooit hebt gekregen?

  Volg je hart!”

 5. Wanneer is een coachingstraject geslaagd voor jou?

  Het klinkt misschien gek als ik dit zeg, maar het is altijd geslaagd. Of anders verwoord, het is precies zoals het moet zijn. Iedereen groeit op zijn eigen tempo en binnen zijn en zijn eigen kunnen, daar hangt geen geslaagd of gezakt aan

We vertellen je graag meer over hoe we bij Kayak werken en hoe we jou of jouw organisatie verder kunnen helpen.

© 2024 Kayak