Maak kennis met coach Chantal

Kayak image

Hoi, ik ben coach Chantal!

Interesse in een coachingsessie of wil je meer informatie over het Live your potential-programma van Kayak? De collega's bij Kayak vertellen je er graag meer over.

Over Chantal van de Kragt
Chantal woont in de betoverende Rivierenbuurt van Amsterdam. Ze heeft een achtergrond in toerisme en sociale psychologie en is opgegroeid in Amsterdam en omliggende dorpen zoals Badhoevedorp, Ouderkerk en Amstelveen.

Haar passies zijn reizen, persoonlijke ontwikkeling, wandelen in de natuur, zwemmen, yoga, dansen en fijn samenzijn met anderen. Vroeger wilde ze stewardess worden, geïnspireerd door haar ouders.

Belangrijke levenslessen voor Chantal zijn dat liefde altijd aanwezig is en dat aandacht en steun van anderen waardevol zijn. Haar levensmotto is om liefde te verspreiden door in haar eigen essentie te leven.

Geluk vindt ze in haar zoontje, familie, vriendinnen, dansen, zingen, stilte, wandelen, werk, spa-dagen, massages en oprechte samenzijn. Succes voor haar betekent authentiek leven vanuit haar eigen energie.

Een perfecte dag voor Chantal begint met de zon, rustig aan doen en een duik in zee. Ze geniet van tijd doorbrengen met fijne mensen en lekker eten.

Chantal's leven draait om liefde, groei en het inspireren van anderen om in harmonie te leven.

We vroegen Chantal naar haar coachingsstijl

 1. Waarom doe je wat je doet (gericht op werk)?

  "Coachen geeft mij energie en sluit nauw aan bij wie ik ben als persoon. Gedurende mijn leven heb ik enorm veel steun ontvangen van anderen in de vorm van begeleiding, persoonlijke ontwikkeling, zoals coaching, therapie en trainingen. Deze ervaringen hebben mijn bewustzijn vergroot en mij geholpen om mezelf beter te begrijpen en dichter bij mijn ware zelf te komen. Het is een ware vreugde om deze waardevolle inzichten te delen en door te geven aan anderen."

 2. Wat vind je belangrijk in je werk?

  "Gelijkwaardigheid, wezenlijk contact, eenvoud."

 3. Beschrijf je coachstijl in 3 woorden en kun je dit toelichten?

  "Persoonlijk, open, holistisch."

 4. Wanneer is een coachingstraject geslaagd voor jou? 
  "Wanneer het ons beiden inspireert, raakt, energie geeft, doet leven."

We vertellen je graag meer over hoe we bij Kayak werken en hoe we jou of jouw organisatie verder kunnen helpen.

© 2024 Kayak