Maak kennis met coach Ruth

Kayak image

Hoi, ik ben coach Ruth!

Interesse in een coachingsessie of wil je meer informatie over het Live your potential-programma van Kayak? De collega's bij Kayak vertellen je er graag meer over.

Over Ruth van Venrooij
Ruth woont in Santpoort-Noord, een plaatsje in de buurt van Haarlem. Ze heeft een opleiding in Economie & Bedrijfskunde afgerond en haar kennis van zaken in het bedrijfsleven vergroot. Opgroeien deed ze in het pittoreske Ravenstein, gelegen nabij Den Bosch.

Haar favoriete bezigheden en hobby's variëren van ontspannen op het strand tot actief bezig zijn in de duinen. Daarnaast speelt ze graag padel. Ruth koestert ze de tijd die ze doorbrengt met haar drie kinderen en haar fijne echtgenoot. Bourgondisch genieten met vrienden staat hoog op haar lijstje. Ook is ze altijd enthousiast om mee te doen aan een potje 30 seconds of een ander leuk spel.

Als kind wilde Ruth vooral graag groot worden, wellicht omdat ze de jongste en kleinste was in haar familie. Door de jaren heen heeft ze geleerd dat zelfkennis essentieel is en dat je meer kunt bereiken dan je denkt als je in jezelf gelooft.

Ruth's levensmotto luidt "Slow down and you'll move faster", waarbij ze gelooft dat het belangrijk is om af en toe rust te nemen, in het moment te leven en te genieten van het leven. Ze vindt vreugde in het uitdagen van zichzelf op gebieden waarvan ze niet wist dat ze dat durfde en dat met een positief resultaat behaald. Maar ook Ruth maakt wel eens blunders: zo was zij per ongeluk beland in een gevorderde aerobics step-les in de sportschool, omdat ze verkeerd had gekeken op het rooster.

We vroegen Ruth naar haar coachingsstijl:

 1. Waarom doe je wat je doet (gericht op werk)?

  "Ik ben gefascineerd door het gedrag van mensen; waarom doe je wat je doet? Wanneer je hier de (onbewuste) beweegredenen voor in kaart weet te brengen, resulteert dit in waardevolle inzichten in jezelf. Met deze inzichten in jezelf heb je goud in handen om de beste versie van jezelf te worden. Er is zoveel onbenut potentieel en ik help een individu dit te ontdekken. "

 2. Wat vind je belangrijk in je werk?

  "Samenwerken in vertrouwen en met respect. En met plezier!

 3. Beschrijf je coachstijl in 3 woorden en kun je dit toelichten?"

  "Energiek: Ik breng positieve energie in een gesprek, hou van een lach en richt me op in actie komen

  Direct: Ik houd je eerlijk en vanuit een oprecht hart en spiegel voor

  Eigenaarschap:  Ik focus op t nemen van de regie op je eigen leven; de verantwoordelijkheid EN vrijheid die daarbij komen kijken."

 4. Wat is het beste carrière advies wat je ooit hebt gekregen?

  "Volg je eigen pad, anders loop je op dat van een ander.

  Het is je persoonlijkheid die jou uniek maakt."

 5. Wanneer is een coachingstraject geslaagd voor jou?

  "Wanneer iemand het idee heeft dat hij meer zelf de regie over zijn eigen leven heeft."

We are happy to tell you more about how we work at Kayak and how we can help you or your organisation.

© 2024 Kayak