image
thumbnail of De Live your potential Experience ‘19

De Live your potential Experience ‘19

Detacheren met aandacht

Live your potential werkt vanuit het aandacht geven aan vier dimensies. Op deze manier vind je meer balans tussen lichaam, emoties, gedachten en inspiratie. Het resultaat: jij voelt je beter, beleeft meer plezier, bent gemotiveerder en meer geïnspireerd.

Dit is Live your potential

Fysiek
Emotie
Mentaal
Inspiratie

Onze vier dimensies

1. Fysiek

Een lichaam dat goed onderhouden en krachtig is kan veel aan. Het levert energie voor jouw dagelijkse bezigheden en daarom is fysiek de eerste dimensie binnen Live your potential.

2. Emotie

Hoe ga je om met eigen emoties? En die van anderen? Herkennen en erkennen van emoties biedt een verrijking in het leven en staat ook bekend als emotionele intelligentie.

3. Mentaal

Mentaal is onze derde dimensie en omvat onze gedachten en denkprocessen. Bewustzijn van het eigen denken en handelen, en bewustzijn van hoe anderen denken en handelen.

4. Inspiratie

Wij geloven dat werken vanuit intrinsieke drijfveren het meeste plezier geeft. Geïnspireerd en met energie. Hier draait de laatste dimensie Inspiratie om.

De coaches

Gepersonaliseerde coaching is een onderdeel van het Live your potential programma. De coaches helpen je aan de hand van waar jij behoefte aan hebt.