pattern

Waarom heeft Jet voor Kayak gekozen?

Jet: "Het sollicitatieproces was voor mij heel anders dan ik gewend was. Het voelde heel open en vertrouwd. En ik had het gevoel dat degene oprecht geïnteresseerd was in wie ík ben."

Video thumbnail image

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen Kayak?

Bij Kayak staat jouw carrière centraal. Samen verkennen we wat jij belangrijk vindt en hoe je je wilt ontwikkelen - wij helpen jou groeien in zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling.

Kayak image

Passie voor zingen

Jet houdt van zingen: na een zangles loopt zij vol energie en vrolijk de deur uit. Vroeger heeft Jet veel gezongen, maar dit heeft een tijd op een laag pitje gestaan. Het Live your potential programma van Kayak heeft haar geïnspireerd om het zingen weer op te pakken. Wil je weten wat Live your potential voor jou kan betekenen?

Kayak image

Oprechte interesse

Vanuit enthousiasme, expertise en oprechte interesse zorgt Jet ervoor dat iemand op de juiste plek terecht komt bij Kayak. Ook fungeert Jet, in haar rol als Corporate Recruiter, als visitekaartje van Kayak door aanwezig te zijn bij werkevenementen en betrokken te zijn bij campagnes. Naast haar veelzijdige rol zijn het vooral haar collega's, de sfeer en de visie van Kayak die Jet thuis laten voelen op haar werk. Deze drie pijlers sluiten namelijk naadloos op haar aan als persoon. Benieuwd of deze pijlers ook bij jou aansluiten of nieuwsgierig welke rollen Kayak in de aanbieding heeft?

Kom jij het Kayak potentieel vergroten?

Ons team is een verzameling aan Kayakers met ieder hun eigen karakter en expertise. Wij zijn altijd opzoek naar mensen die bij ons hun talenten verder willen ontwikkelen. Lijkt het jou wat?

We vertellen je graag meer over hoe we bij Kayak werken en hoe we jou of jouw organisatie verder kunnen helpen.

© 2023 Kayak